• Voor 21:00 besteld, morgen verzonden*
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
Home » Contact » Betalingen

 

Betalingen

 

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, beschikken we natuurlijk over de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Betalen gebeurt volledig veilig via onze beveiligde SSL/HTTPS verbinding. Indien u uw bestelling zo spoedig mogelijk in huis wil hebben, raden we u aan om met iDEAL te betalen. Wanneer u met iDeal een betaling afrondt, krijgen wij dit direct door en kunnen direct aan de slag met uw bestelling.

 

 

 

iDeal

Betalen via iDEAL is veruit de meest gebruikte betalingsmethode bij incbdwetrust.nl.
iDeal is eigenlijk niets meer dan een geautomatiseerde versie van een bankoverschrijving. Het grote voordeel hiervan is dat alles direct gebeurt. Wanneer u een iDeal transactie doet, wordt het geld direct overgeschreven naar onze betalingsprovider en krijgen wij een seintje dat uw betaling voltooid is. Wij kunnen vervolgens direct aan de slag om uw bestelde producten te verzamelen en uw bestelling naar u toe te sturen.

 

 

Achteraf betalen met Klarna

Met Klarna Factuur betaalt u heel simpel achteraf na levering van de door u bestelde goederen via een online overboeking of reguliere overboeking. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de levering van uw bestelde producten plus u heeft meer tijd om te betalen!

Bij het gebruik van Klarna Factuur ziet u direct of uw bestelling wordt goedgekeurd en zo ja, hoe hoog het bedrag is waarvoor u aankopen kunt doen met Klarna factuur. Is uw verzoek om te betalen met Klarna Factuur geweigerd, dan bestaat er nog de mogelijkheid om een andere betalingsmethode te kiezen die wij aanbieden. Na het plaatsen van uw bestelling óf bij ontvangst van uw bestelling ontvangt u een factuur van Klarna. Deze dient in de regel binnen 14 dagen betaald te worden, tenzij er een andere termijn op de factuur aangegeven staat.

Voor meer informatie kunt u de website van Klarna bezoeken op www.Klarna.nl. U kunt ook contact opnemen op telefoonnummer 020-8082852 of via het e-mailadres klantenservice@klarna.com.

 

 

PayPal

Bij Amsterdam Toys kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
  2. Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  3. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
  4. Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de Amsterdam Toys website waar je een bevestiging van de betaling ziet
  5. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

 

 

Vooraf overmaken

 

 

Bij de optie ‘vooraf overmaken’ wordt je bestelling ingepakt en verzonden zodra je factuur is betaald. De verwerking van een betaling kan, afhankelijk van je bank, tot aan 5 werkdagen duren. Zodra je betaling door ons is ontvangen, ontvang je een betaalbevestiging per mail en wordt jouw bestelling klaargemaakt voor verzending. Je ontvangt vervolgens nog een verzendbevestiging zodra jouw pakket het logistiek centrum verlaat.

Je bestelling is 7 werkdagen voor je gereserveerd. Indien we geen betaling ontvangen binnen deze periode, zal de bestelling automatisch worden geannuleerd. 

 

 

Betalen via factuur

 

 

Kopen via factuur - de prettigste manier van aankopen doen. U betaalt pas nadat u de artikelen heeft ontvangen.

Houdt u er s.v.p. rekening mee, dat bij deze wijze van betalen het factuuradres altijd gelijk moet zijn aan uw privé-adres.

Wij verzoeken u, het factuurbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen te voldoen. Het bedrag kunt u overmaken op de rekening van de onderstaande bank:

Begunstigde: Amsterdam Toys (Custom Sneakerz)
Bank: Rabobank
IBAN: NL84RABO0358030005
BIC: RABONL2U

Wij verzoeken u, bij het overmaken uw opdrachtnummer te vermelden in de betalingsomschrijving en iedere bestelling apart te betalen, zodat wij uw betalingen duidelijk kunnen herleiden.